Skip to content Skip to footer

UEFA A Licenca – Niš

Edukacija i razvoj trenera

U Nišu je danas počela UEFA A licenca u saradnji CEFT FSS i CEFT FSRIS. Na seminaru se nalazi 22 trenera/kandidata koji će u naredna šest modula proći proces edukacije kroz teorijski i praktični deo predavanja.

1. dan edukacije

Seminar je otvorio sekretar OFTFSRIS Dušan Veljković, i poželeo uspešan rad trenerima. Nakon toga su se kandidatima obratili mentori i lideri licence Milan Antić i Aleksandar Kuzmanović, koji su kandidate upoznali sa detaljima seminara. Takođe, aktivno učešće na seminaru su uzeli i naši edukatori Milan Lukić i Dragan Đurđević, koji su kroz neprestanu komunikaciju sa kandidatima pronalazili rešenja za zadatke postavljene na radionicama prakse.

2. dan edukacije

Uspešno je protekao i drugi dan edukacije za UEFA A licencu. Ostvarili smo dobru saradnju sa kandidatima, izuzetno su posvećeni, zainteresovani i aktivni postavljajući pitanja.

3. dan edukacije

Treći dan je bio zanimljiv i pun aktivnosti. Možemo zaključiti da je prvi modul edukacije za UEFA A licencu protekao veoma uspešno i da imamo grupu uspešnih, budućih trenera.