Skip to content Skip to footer

Završni turnir ženskih regionalnih selekcija U-13

Završni turnir ženskih regionalnih selekcija U-13

Од 21.04. до 24.04.2024 одржан је турнир Региона за девојчице до 13 година у спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Турнир је ревијалног и развојног карактера, те за овај узраст има за циљ да мотивише девојчице да и у будућем периоду тренирају, али исто тако да им само учешће на турниру представља сатисфакцију за досадашњи рад. Најталентованије девојчице са нашег Региона имале су прилику да одмере снаге са вршњакињама из региона Запада, Београда и Војводине, и оствариле су више него запажене резултате, те су турнир завршиле са само једним поразом, што је нашем Региону донело друго место на турниру.
Иако је резултат у другом плану, девојке су се истакле залагањем на терену и показале су раскошан таленат, те ће већина њих у будућности бити у конкуренцији за У15.

Све учеснике турнира поздравио је селектор У15 репрезентације Србије, Александар Петровић, комесар за такмичење Момчило Марић, као и тим менаџер женских селекција Мирела Белужић.

Девојчице са нашег Региона водила је селектор Данијела Бошковић, а присутни су били и председник комисије за женски фудбал Иван Митић, као и физиотерапеут Немања Миленковић.