Skip to content Skip to footer

Uspešno održan treći Modul UEFA C licence u sportskom kompleksu FK “Budućnost” Popovac​

Uspešno održan treći Modul UEFA C licence u sportskom kompleksu FK “Budućnost” Popovac

U prelepom ambijentu sportskog kompleksa fudbalskog kluba “Budućnost” Popovac, pod pokroviteljstvom Centra za edukaciju trenera FSRIS, uspešno je održan treći modul UEFA C licence. Ovaj važan događaj okupio je predavače, kandidate i zvaničnike u cilju unapređenja fudbalske edukacije i kvaliteta rada trenera.

 Ambijent i uslovi koje je pružio sportski kompleks fudbalskog kluba “Budućnost” Popovac omogućili su predavačima i kandidatima da realizuju unapred definisan plan i program rada. Kroz kombinaciju teorije i praktičnog rada, edukacija trenera je sprovedena na najvišem nivou, pružajući korisne i relevantne informacije koje će doprineti daljem razvoju fudbalske struke.

 Na ovom modulu UEFA C licence prisustvovao je i predsednik OFT FSRIS i direktor CEFT FSRIS, gospodin Dejan Branković, čija podrška i angažovanje dodatno doprinose uspehu ovakvih događaja.

 Među predavačima su se istakla poznata imena fudbalske struke kao što su: Saša Đorđević, Miroslav Stamenković, Stevan Stefanović, Milan Antić i Dušan Veljković. Njihovo bogato iskustvo i stručnost doprineli su kvalitetu predavanja i osigurali su da kandidati steknu relevantna znanja i veštine.

 Poseban utisak ostavile su i koordinatorke u ulozi predavača za osnovni fudbal, Milica Cvetković i Ana Lilić. Njihov angažman i predan rad naročito su se istakli tokom praktičnog dela edukacije, gde su sa devojčicama iz ZFK Radnički i dečacima iz OFK “Budućnost” Popovac uspešno realizovale vežbe i aktivnosti.

 Ovaj treći modul UEFA C licence u sportskom kompleksu FK “Budućnost” Popovac bio je, ne samo prilika za sticanje novih znanja i veština, već i za razmenu iskustava i uspostavljanje kontakata među fudbalskim stručnjacima. Radujemo se budućim edukacijama i novim uspesima koje će doneti dalji razvoj fudbalske struke.

 Hvala svim učesnicima, predavačima i organizatorima na doprinosu ovom uspešnom događaju!